Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Sint Hubertusbouillon

Aantal personen: 10
Bereidingstijd: 4 uur

Ingrediënten

3 liter runderbouillon
1 grote prei
1 bosje selderij
1 winterpeen
1 grote ui
2 kg afsnijdsels en botten van wild
1 laurierblad
peper & zout
10 jeneverbessen, doorgesneden
gemengde paddestoelen
0,5 l rode wijn
Jägermeister

Bereiden

Hak de prei, wortel, selderij en ui grof.
Snij en hak de afsnijdsels en botten in stukken van ongeveer 5 cm.
Breng de runderbouillon met wijn, groenten, jeneverbessen en afsnijdsels en botten aan de kook.
Laat gedurende en paar uur trekken maar niet meer koken.

Maak de paddestoelen schoon en hak deze fijn.
Bak ze even aan.

Passer de bouillon eventueel door een doek.
breng weer aan de kook.

Strooi wat gebakken paddestoelen in een bord
Giet een scheutje Jägermeister erop.
Schep de bouillon in de borden.

Bron/inzender: marionsrecepten.nl

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Champignonsoep met gerookte kip
Gekoelde Mosselsoep (4 pers)
Pittige paprika-tomatensoep
Aspergesoep
Koude courgettesoep

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes